Aksesoris Faucet Dapur & Kamar Mandi

FAQ

Nemtokake jinis kran dapur sing arep dituku minangka pilihan sing disenengi dhewe. Yen sampeyan nggoleki faucet pawon sing apik, ora ana papan liya sing luwih apik tinimbang faucet dapur Arcora. Kita nyediakake faucet berkualitas paling apik mulai saka faucet tuas siji nganti macem-macem faucet pawon termostatik. Kita adol faucet pawon kualitas dhuwur kanthi rega terjangkau supaya sampeyan bisa nambah tampilan wastafel tanpa nggunakake anggaran.
Biaya ngganti utawa nginstal faucet anyar ing wastafel pawon gumantung karo sawetara faktor, kalebu faucet lan biaya pipa anyar. Arcora nyedhiyakake faucet kelas siji lan kalebu anggaran sampeyan. Saiki sampeyan bisa kanthi gampang nganyarke pawon kanthi faucet kamar mandi pawon sing paling apik lan ekonomi Arcora.
Umume mixer termostatik dapur Arcora duwe puteran 360 derajat. Faucet uga disedhiyakake telung tombol ing sirah shower kanggo ngganti mode semprotan utawa mateni banyu kanggo sementara.
Kabeh faucet dapur Arcora duwe garansi limang taun lan garansi dhuwit bali 90 dina. Keyakinan kita kudu ngyakinake sampeyan babagan rasio rega kualitas sing ditawakake kanthi tunyuk iki.

Panier

X

Sajarah Browsing

X
KANGGO KOPI 10%?
Lengganan dhaptar dadi sing pertama ngerti babagan koleksi anyar lan entuk tawaran eksklusif
    Entuk diskon 10%
    Aku nampa kahanan umum
    Ora matur nuwun, aku luwih seneng mbayar rega lengkap.