Додатоци за славина за кујна и бања

Често поставувани прашања

Одлучувањето кој тип кујнски славина да се купи е прашање на лична желба. Ако барате одлична славина за кујна, ниту едно друго место не може да биде подобро од кујнските славини „Аркора“. Ние ги доставуваме славините со најдобар квалитет, почнувајќи од славини со една лост до разни термостатски славини за кујна. Продаваме висококвалитетни славини за кујнски туш по прифатлива цена за да можете да го подобрите изгледот на вашиот кујнски мијалник без да потрошите буџет.
Трошоците за замена или инсталирање на нова славина во кујнскиот мијалник зависат од повеќе фактори, вклучувајќи ги и новите тапа и трошоците за водовод. Аркора обезбедува славини од прва класа и тоа во рамките на вашиот буџет. Сега можете лесно да ја надградите вашата кујна со најквалитетни и економични славини за кујнски туш на Arcora.
Повеќето кујнски термостатски мешалки Arcora имаат вртливата 360 степени. Исто така, славините се испорачуваат со три копчиња на главата за туширање за да се смени режимот на прскање или привремено да се исклучи водата.
Сите кранови на кујната „Аркора“ имаат петгодишна гаранција и гаранција за враќање на парите од 90 дена. Нашата доверба треба да ве убеди во односот квалитет и цена што ви го нудиме со овие славини.

Количка

X

Историја на прелистување

X
Дали сакате 10% купон?
Претплатете се на нашата листа за да дознаете први за нови колекции и да добиете ексклузивни понуди
    Добијте го мојот попуст од 10%
    Прифаќам општи услови
    Не благодарам, повеќе сакам да ја платам цената.