Aksesorë për rakordin e kuzhinës dhe banjës

FAQ

Vendosja se cili lloj i rubinetit të kuzhinës për të blerë është një çështje e preferencës personale. Nëse jeni duke kërkuar një rubinet të shkëlqyeshëm kuzhine, asnjë vend tjetër nuk mund të jetë më i mirë se rubinetat e kuzhinës Arcora. Ne furnizojmë rubineta me cilësi më të mirë duke filluar nga rubinetat me levë të vetme deri tek rubinetat e ndryshme të kuzhinës termostatike. Ne shesim rubineta dushi kuzhine me cilësi të lartë me një çmim të volitshëm në mënyrë që të mund të përmirësoni pamjen e lavamanit tuaj të kuzhinës pa shpenzuar një buxhet.
Kostoja e zëvendësimit ose instalimit të një rubineti të ri në lavamanin tuaj të kuzhinës varet nga disa faktorë, duke përfshirë rubinetin e ri dhe kostot e hidraulikës. Arcora ofron rubineta të klasit të parë dhe kjo brenda buxhetit tuaj. Tani mund ta azhurnoni me lehtësi kuzhinën tuaj me rubinete dushi kuzhine me cilësi më të mirë dhe ekonomik.
Shumica e mikseve termostatike të kuzhinës Arcora kanë një kthyeshëm 360 gradë. Rubinetat furnizohen gjithashtu me tre butona në kokën e dushit për të ndryshuar mënyrën e spërkatjes ose për të mbyllur përkohësisht ujin.
Të gjitha rubinetat e kuzhinës Arcora vijnë me një garanci pesë vjeçare dhe një garanci 90 ditore për kthimin e parave. Besimi ynë duhet t'ju bindë për raportin cilësi dhe çmim që ju ofrojmë me këto çezma.

shportë

X

Shfletimi i historisë

X
A DONI KUPON 10%?
Regjistrohuni në listën tonë për të ditur i pari për koleksionet e reja dhe për të marrë oferta ekskluzive
    Merrni 10% zbritjen time
    Jo faleminderit, preferoj të paguaj çmimin e plotë.