i mirëpritur / politika e transportit
i pasëm

politika e transportit

 

metodat e dorëzimit
Ku mund ta dorëzojmë paketën?
Ne mund të dërgojmë në shumicën e vendeve në botë.
Ju lutemi tregoni vendndodhjen e vendit tuaj kur bëni porosinë.

Cilat metoda transporti ofrohen dhe cilat janë kohët përkatëse të transportit?
Ne ofrojmë transport falas në 48 shtete! Të gjitha paketat dërgohen përmes Economy ose Standard UPS ose USPS. Ndërsa përdorim depo të tjera në Shtetet e Bashkuara kontinentale, ne mund ta dërgojmë secilin produkt në depo të ndryshme veç e veç për të shpejtuar dorëzimin. 1 ditë pune e përpunimit, garanci e shpejtë e dorëzimit!
Ose do të duhen rreth 10-20 ditë.

Cilat janë kostot e transportit?
Aktualisht të gjitha produktet tona janë falas. Klientët nuk kanë nevojë të paguajnë koston e transportit.

Shënim: Të prekur nga Covid-19, do të ketë disa vonesa në lindje.

 

shportë

X

Shfletimi i historisë

X
A DONI KUPON 10%?
Regjistrohuni në listën tonë për të ditur i pari për koleksionet e reja dhe për të marrë oferta ekskluzive
    Merrni 10% zbritjen time
    Jo faleminderit, preferoj të paguaj çmimin e plotë.