ARCORA Rakord banjo Lavaman kotës Priza e kullimit pop-up

13.99
Shitur:
0
komente
0

Asambleja e tualetit me pop-up ka një postim pop-up për lavamanët me një vërshim. Trupi dhe pjesa e pasme prej bronzi e kromuar plotësisht.

i pasëm shportë

Zëvendësimi i prizës suaj të konsumuar X3002 të kullimit jo vetëm që do të ringjallë lavamanin tuaj, por gjithashtu mund të sigurojë forcë dhe qëndrueshmëri. WAWAFAUCET jo vetëm që ofron kapakë pop-up specifikë të markës, por edhe kapakë universalë që do t'i japin një përputhje të veçantë stilit tuaj aktual. i lehtë për t’u instaluar: instalim i thjeshtë me manual, nuk kërkohen mjete Zbatim i gjerë: Hidraulik me madhësi standarde amerikane, me mbingarkesë për lavamanin e banjës me vrimë kullimi 1-1 / 2 "ose diametër 1-3 / 4 »Material Premium: I bërë nga material ABS me cilësi të lartë, mund t'ju shërbejë për një kohë të gjatë. Funksionim i thjeshtë: shtypni kapakun për të vulosur dhe shtypni përsëri për t'u hapur.

si të instaloni një kullues pop-up me tejmbushje

1. Çmontojini së pari pajisjet e kullimit të lavamanit, pastaj rregulloni fllanxhën e kulluesit të lavamanit nën lavaman, dhe më pas vendoseni lavamanin në banak. Vrimë.

2. Mbështilleni shiritin e papërpunuar të tubit rreth pozicionit të kullimit të lavamanit, pastaj rreshtoni skajin tjetër të kullimit të lavamanit në kanalizim, hiqni çdo pajisje ose kulloni pjesë nga lavamani dhe shtrëngojeni atë. Ndërfaqja midis kullimit dhe kullimit me një çelës Pasi të ketë përfunduar instalimi, kontrolloni nëse dy skajet e tubit të ujit të lavamanit janë të ekuilibruar dhe të ngushtë.

3. Kontrolloni nëse pjesët janë të gjitha të instaluara. Nëse nuk ka problem, mund të filloni të vendosni ujë në lavaman për të provuar anash për të parë nëse ka ujë që rrjedh nga kullimi i lavamanit. Nëse nuk ka rrjedhje ose infiltrim uji, kjo tregon se është instaluar kullimi i basenit.

Ende nuk ka komente.

shportë

X

Shfletimi i historisë

X
A DONI KUPON 10%?
Regjistrohuni në listën tonë për të ditur i pari për koleksionet e reja dhe për të marrë oferta ekskluzive
    Merrni 10% zbritjen time
    Jo faleminderit, preferoj të paguaj çmimin e plotë.