Bombol me vrimë nxjerrëse automatike ARCORA

80.99
Shitur:
0
komente
0

Për të zvogëluar shkallën e infeksionit të COVID-19, jo vetëm që duhet të lani duart me zell, por edhe një bombol me vrimë nxjerrëse automatike për të zvogëluar rrezikun e ndër-infeksionit

i pasëm shportë

Përhapja e COVID-19 i ka shtyrë njerëzit t'i kushtojnë vëmendje problemit të larjes së duarve. Disponuesit tradicionale të sapunit të pompës duhet të prekin kokën e pompës me dorë, gjë që rrit gjasat e infeksionit viral. Sidomos në vendet publike të tilla si shtëpi, shkolla, qendra tregtare, restorante dhe stacione treni, shumë njerëz duhet të shkojnë në tualet , Në këtë pikë, bombol me vrimë nxjerrëse automatike për sensorin është më i përshtatshëm. Vetëm vendosni dorën nën bombol me vrimë nxjerrëse sapuni, ajo automatikisht do të lëshojë solucionin e sapunit, do të zvogëlojë prekjen dhe do të mbrojë shëndetin e njerëzve. Përdorni teknologji moderne për të mposhtur COVID-19. Duke filluar me larjen e mirë të duarve, shpërndarësi automatik i sapunit mbron njerëzit nga viruset

Ende nuk ka komente.

shportë

X

Shfletimi i historisë

X
A DONI KUPON 10%?
Regjistrohuni në listën tonë për të ditur i pari për koleksionet e reja dhe për të marrë oferta ekskluzive
    Merrni 10% zbritjen time
    Jo faleminderit, preferoj të paguaj çmimin e plotë.