Rubinet i bardhë i kuzhinës me llak tërheqës

108.30
Shitur:
0
komente
0

PINRFUNDIMI DUO-TONE: Përfundimi i bardhë me thekse të kromit siguron një pamje të freskët bashkëkohore
DUAL FUNCTION SPRAYHEAD ofron një avion të gazuar për mbushjen e tenxhereve dhe shtambave të mëdha, një llak i fuqishëm për pastrim intensiv
REACH TEKNOLOGJIA PULL-DOWN: Gypi me tërheqje të lehtë me shtrirje 18 inç përfshin përshtatës rrotullues për mbulim të plotë të lavamanit të kuzhinës
Instalimi i lehtë me Quick Connect ju lejon të siguroni pa mundim linjat e furnizimit me ujë pa nevojën e shtrëngimit të duarve
LARTIGHSIA IDEALE: Optimizuar për tu vendosur nën dollapët standardë të kuzhinës 18 inç DIMENSIONET: Lartësia e rubinetit: 18,9 inç

i pasëm shportë

Ngrini kuzhinën tuaj në një nivel të ri stili me rubinetin e harkut të lartë, linjat cilindrike të pastra dhe kokën me llak të ndezur për një pamje bashkëkohore. Koka e spërkatjes me funksion të dyfishtë siguron një spërkatje të gazuar dhe një rrjedhë të fuqishme shpëlarjeje, me një çelës lëkundës që ju lejon të kaloni lehtësisht midis llojeve të llakut. Një gete fleksibël najloni me adaptor rrotullues siguron një lëvizje të pakrahasueshme të lëvizjes dhe lëvizje pa mundim rreth e rrotull lavamanit. Eksploroni kombinimet unike të ngjyrave me dy ngjyra për një pamje tërheqëse ose zgjidhni ngjyrën e çelik inox pa njolla All-Brite që i reziston gjurmëve të gishtave dhe njollave të ujit për një kuzhinë më të pastër

Ende nuk ka komente.

shportë

X

Shfletimi i historisë

X
A DONI KUPON 10%?
Regjistrohuni në listën tonë për të ditur i pari për koleksionet e reja dhe për të marrë oferta ekskluzive
    Merrni 10% zbritjen time
    Jo faleminderit, preferoj të paguaj çmimin e plotë.