Rubineti i kuzhinës së zezë me dorezë të vetme me levë 1 mbajtëse bashkëkohore vrimë Shtojeni përzierësin e lavamanit tregtar

91.99
Shitur:
0
komente
0

Dorëzoj në

i pasëm shportë

Tub i kuzhinës me një vrimë të vetme Montimi i trupit të fortë prej bronzi i qëndrueshëm dhe i gjithanshëm
Rubineti i kuzhinës me fund të zi 1 e bën atë modern dhe luksoz në kuzhinën tuaj
Butoni i shtypjes së rubinetit të kuzhinës mund të mbyllë ujin, të jetë avion ose spërkatës dhe mund të shkaktojë tjerrje. Ky funksion e bën larjen më të përshtatshme
Rrjedha e rubinetit të kuzhinës është projektuar për elektricitet dhe spërkatës me dy drejtime
Ofron 1 palë çorape furnizimi me nxehtësi dhe të ftohtë 3/8 inç dhe pajisje montimi dhe përmasa më të hollësishme mund t'i referohen fotos së dytë.

-Emri i Produktit: Rakord kuzhine me dorezë të vetme

-Materiali: bronzi

- Mbaro: e zezë

- Përmasat

- Gjerësia e grykës: 247 mm (9,7 inç)

- Lartësia e grykës: 227 mm (8,94 inç)

- Lartësia totale: 393 mm (15,5 inç)

-Diametri i vrimës së instalimit për lavaman: 1,4-1,8 inç (3,5-4,5cm)

Re: Detajet e madhësisë mund t'i referohen fotos së dytë

-Paketimi përfshin:

- 1 x rubinet i ri kuzhine për tërheqje

-1 çift i tubave të furnizimit me rubinet (lidhje 3/8 e ndërprerë, gjatësia e tubit: 24 inç)

Aksesorët e detajeve mund t'i referohen figurës

Ende nuk ka komente.

shportë

X

Shfletimi i historisë

X
A DONI KUPON 10%?
Regjistrohuni në listën tonë për të ditur i pari për koleksionet e reja dhe për të marrë oferta ekskluzive
    Merrni 10% zbritjen time
    Jo faleminderit, preferoj të paguaj çmimin e plotë.