Koka e llakut të rubinetit të kuzhinës ARCORA G1 / 2

9.99
Shitur:
0
komente
0

Pjesët e zëvendësimit të grykës së rubinetit, jo-universale, VETYM për lidhësin G1 / 2, nikel i krehur, mënyra e instalimit mund të sigurohet pas blerjes

i pasëm shportë

ARCORAfaucet ofron një gamë kokat spërkatëse të Kuzhinës H5002 për të përmirësuar rubinetin tuaj. Grykë adaptive, fikse dhe specializimi - ne i kemi të gjitha. Me një dizajn global, fund tërheqës dhe përfshirjen e shumë prodhuesve, ne jemi të sigurt që do të gjeni një përputhje me funksionalitetin tuaj aktual.

NJOFTIM PARA Blerjes: Ky zëvendësim i kokës së rubinetit të kuzhinës është VETYM për lidhësin G1 / 2 (Mashkull) (rreth 2 cm ose 0,8 inç), jo NPT, jo universal

Shpëtim Shpëtimi Uji Shpirt - Shtrirja ergonomike është e pajisur me aftësi për kursimin e ujit me 1,5 gpm

Ende nuk ka komente.

shportë

X

Shfletimi i historisë

X
A DONI KUPON 10%?
Regjistrohuni në listën tonë për të ditur i pari për koleksionet e reja dhe për të marrë oferta ekskluzive
    Merrni 10% zbritjen time
    Jo faleminderit, preferoj të paguaj çmimin e plotë.